Firmadelebiler til dig
og dine kollegaer

KINTO share for virksomheder er delebiler på jeres præmisser. Firmadelebiler er det nemme og fleksible alternativ til traditionelle firmabilsordninger, taxa og puljebiler.

Med KINTO Share har I en delebil tilknyttet arbejdspladsen. Book den når I skal til og fra møder, hvis I skal transportere gods eller når I skal på kundebesøg. Alt I skal sørge for er at stille en fast parkeringsplads til rådighed til bilen – så er den altid let at finde.

Lyder det som en god idé?

Så vil vi gerne fortælle dig mere om, hvordan KINTO Share delebiler kan blive en del af dagligdagen i din virksomhed. Udfyld kontaktformularen her, hvis vi skal kontakte dig eller ring til vores kundeservice på +45 80 20 30 40

Vælg bilen til jeres behov

Uanset om I skal fragte gods i en varevogn, ofte kører til møder inde i byen eller blot vil køre en innovativ SUV, så er der en KINTO Share til jeres behov.

YARIS KINTO SHare

Toyota Yaris Hybrid

Perfekt til møder i byen
Nem og sikker at parkere
Mere miljøvenlig kørsel

PROACE KINTO SHare

Toyota PROACE

Perfekt til de store opgaver
God plads til grej og udstyr
Uimodståelig kørekomfort

RAV4-Hybrid KINTO Share

Toyota RAV4 Hybrid

Perfekt til længere firmature
God plads til passagerer
Mere miljøvenlig kørsel

Priser på KINTO Share til din virksomhed

Priser på delebiler til virksomheder

KINTO Share til virksomheder er en skræddersyet løsning. Derfor afhænger prisen også af jeres behov. Udfyld kontaktformularen her, for at høre mere om priser og muligheder for jer. 

Pris for brugerne

Kører dine medarbejdere i jeres KINTO Share delebil i arbejdsregi, betaler virksomheden for turen. Medarbejderne betaler selv, når de kører i privat regi. Se priserne* for privat brug af bilerne her.

Vi samler på glade kunder

”Dejligt at bilerne står lige ved arbejdspladsen pg rigtig godt, at man kan bruge dem privat efter alm. arbejdstid – og i weekenderne 😎 Det er nemt at booke og få adgang til bilerne og jeg har kun oplevet god og imødekommende kundeservice”

Søren Ellehammer Andersen, COWI

”I bund og grund er jeg tilfreds med delebilsordningen. Den har opfyldt mit behov til mobilitet, da IC arkitekter ikke har firmabil til rådighed og jeg selv cykler til arbejde.”

Thomas, IC Arkitekter

Download KINTO appen

App store - download
Google Play - download